Italiaanse design keuken, Hilversum

De keuken is van het merk Composit, een keukenontwikkelaar en producent van Italiaans origine en valt op door de prachtige vormgeving.

Uiteraard is deze woonkeuken door ons volledig aangepast naar wens van de gebruikers. Zo heeft de keuken een groot kookeiland met veel ruimte eromheen. De verlichting is geregeld vanuit een handgemaakte koof waarin ook de afzuiging is geïntegreerd. Doordat deze in de kleur van het plafond gemaakt valt de koof weg in de ruimte en ontstaat een mooi geheel.

Het Corian® werkblad is door verlijming een geheel geworden, ook de spoelbak is naadloos verlijmd. Corian® staat voor blijvende schoonheid en functionaliteit. Het materiaal is heel onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en ant-statisch. 

Er is een heerlijk plekje gecreëerd voor een ontbijtje of een borrel wanneer er gekookt wordt. Het werkblad heeft een zitgedeelte waardoor de keuken direct ook een keuken wordt om in te leven, en niet alleen om te koken. Er is gedacht aan de eisen van vandaag doordat er een lcd scherm is opgehangen en een wijnkast is verwerkt in een van de keukenkastjes.

Tenslotte is in deze keuken veel aandacht besteed aan de verlichting, goede verlichting is immers onmisbaar. Het geeft een luxueuze en warme sfeer aan deze prachtige keuken. 

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden

6 redenen om te kiezen voor Piet de Wit:

 

Wij leveren maatwerk

 

Uw wensen en behoeften zijn het beginpunt van onze werkzaamheden. Bedenk het maar, en Piet maakt het mogelijk.

 

Piet de Wit levert al meer dan 25 jaar vakmanschap

en heeft dus ruime ervaring met het ontwerpen en plaatsen van de mooiste maatkeukens. U kunt ervan uitgaan dat we kennis van zaken hebben.

 

Professionele begeleiding

 

bij het gehele proces van het kiezen en kopen van een keuken. Bij ons vindt u het totaalplaatje: van advies tot een kookklare oplevering.

 

Piet de Wit is CBW-erkend

Dit houdt in dat u extra goede productgarantie heeft als koper. Daarnaast bent u er zeker van dat u veilig kunt aanbetalen. Het restantbedrag betaalt u pas bij aflevering. Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er ook een onafhankelijke geschillencomissie.

 

Bij Piet de Wit krijgt u eerlijk advies

Op de lange termijn genieten, dat is wat we nastreven voor onze klanten. Dat kunnen we alleen realiseren als we u eerlijk advies geven.

 

Alleen de beste materialen

Of het nu gaat om het hout, het steen, de handgrepen, de apparatuur of dekafwerking, wij gebruiken alleen het beste. Zo garanderen we een leven lang plezier van uw keuken.