Tijdloze keuken, Zeist

Deze keuken is geplaatst in een prachtige jaren dertig woning en hierbij is rekening gehouden met de standaard profiel die ook elders in het huis is toegepast.

De ruimte heeft een aparte indeling, waarbij van tevoren goed nagedacht moest worden wat waar zou komen. Na een gedegen ontwerpproces is er een passende stijlvolle keuken gerealiseerd in de beschikbare ruimte. Het aanrechtblad heeft een uitgefreesde cascade bij de spoelbak. Deze keuken heeft meerdere ovens, een van de ovens is heel praktisch onder de kookplaat geïnstalleerd. Voorzien van hoogwaardige keukenapparatuur, en met fraaie, moderne afwerking.

Een tijdloze keuken die in weinig huizen zou misstaan.

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden

6 redenen om te kiezen voor Piet de Wit:

 

Wij leveren maatwerk

 

Uw wensen en behoeften zijn het beginpunt van onze werkzaamheden. Bedenk het maar, en Piet maakt het mogelijk.

 

Piet de Wit levert al meer dan 25 jaar vakmanschap

en heeft dus ruime ervaring met het ontwerpen en plaatsen van de mooiste maatkeukens. U kunt ervan uitgaan dat we kennis van zaken hebben.

 

Professionele begeleiding

 

bij het gehele proces van het kiezen en kopen van een keuken. Bij ons vindt u het totaalplaatje: van advies tot een kookklare oplevering.

 

Piet de Wit is CBW-erkend

Dit houdt in dat u extra goede productgarantie heeft als koper. Daarnaast bent u er zeker van dat u veilig kunt aanbetalen. Het restantbedrag betaalt u pas bij aflevering. Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er ook een onafhankelijke geschillencomissie.

 

Bij Piet de Wit krijgt u eerlijk advies

Op de lange termijn genieten, dat is wat we nastreven voor onze klanten. Dat kunnen we alleen realiseren als we u eerlijk advies geven.

 

Alleen de beste materialen

Of het nu gaat om het hout, het steen, de handgrepen, de apparatuur of dekafwerking, wij gebruiken alleen het beste. Zo garanderen we een leven lang plezier van uw keuken.