Tijdloze keuken met innovatieve oplossingen, Zeist

Deze prachtige keuken heeft witgelakte eiken fronten die een levendig effect geven aan het geheel. Het granieten aanrechtblad is bijna egaal zwart en steekt mooi af tegenover de witte fronten. De spoelbak is ondergebouwd waardoor er geen naden op het werkblad zichtbaar zijn en samen met de TwinTap Quookerset maakt dit een geheel.  

Aan de andere zijde is er gekozen om de afzuiging vanuit het werkblad te laten komen. Deze oplossing heet de downdraft en is ook van Wave. De downdraft is een afzuiger die achter de kookplaat in het werkblad zit, en omhoog komt zodra afzuiging gewenst is. De Wave downdraft is in deze keuken vlak ingebouwd, zodat er geen afzuiging boven het kookgedeelte nodig is. De motor van de afzuiginstallatie hangt in de kruipruimte en wordt vanuit daar afgevoerd naar buiten.

Om de afzuiging optimaal te laten werken is gekozen om de pitten van PITT cooking naast elkaar te positioneren.

De technische oplossingen hadden best wat voeten in de aarde en wat is het eindresultaat prachtig geworden!

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden

6 redenen om te kiezen voor Piet de Wit:

 

Wij leveren maatwerk

 

Uw wensen en behoeften zijn het beginpunt van onze werkzaamheden. Bedenk het maar, en Piet maakt het mogelijk.

 

Piet de Wit levert al meer dan 25 jaar vakmanschap

en heeft dus ruime ervaring met het ontwerpen en plaatsen van de mooiste maatkeukens. U kunt ervan uitgaan dat we kennis van zaken hebben.

 

Professionele begeleiding

 

bij het gehele proces van het kiezen en kopen van een keuken. Bij ons vindt u het totaalplaatje: van advies tot een kookklare oplevering.

 

Piet de Wit is CBW-erkend

Dit houdt in dat u extra goede productgarantie heeft als koper. Daarnaast bent u er zeker van dat u veilig kunt aanbetalen. Het restantbedrag betaalt u pas bij aflevering. Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er ook een onafhankelijke geschillencomissie.

 

Bij Piet de Wit krijgt u eerlijk advies

Op de lange termijn genieten, dat is wat we nastreven voor onze klanten. Dat kunnen we alleen realiseren als we u eerlijk advies geven.

 

Alleen de beste materialen

Of het nu gaat om het hout, het steen, de handgrepen, de apparatuur of dekafwerking, wij gebruiken alleen het beste. Zo garanderen we een leven lang plezier van uw keuken.