Keuken, Zeist

Out of the box denken; dat doen we graag voor onze klanten. De kleur van de keuken is gekozen aan de hand van een Franse bloemenvaas die onze klanten tijdens hun vakantie tegenkwamen. Deze cerise rode metallic hoogglans was geen makkelijk te spuiten kleur. Uiteindelijk kwamen we in de autolak branche de juiste kleur tegen. Onze oplossing was om de keuken te spuiten met hoogglans metallic lak. Het resultaat is prachtig!

Deze greeploze keuken is volledig op maat gemaakt en van alle gemakken voorzien, zoals bijvoorbeeld een hogedruk stoomoven van Miele en de kranen van Quooker. De diepe lades maken dat alles makkelijk op te bergen is.

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden

6 redenen om te kiezen voor Piet de Wit:

 

Wij leveren maatwerk

 

Uw wensen en behoeften zijn het beginpunt van onze werkzaamheden. Bedenk het maar, en Piet maakt het mogelijk.

 

Piet de Wit levert al meer dan 25 jaar vakmanschap

en heeft dus ruime ervaring met het ontwerpen en plaatsen van de mooiste maatkeukens. U kunt ervan uitgaan dat we kennis van zaken hebben.

 

Professionele begeleiding

 

bij het gehele proces van het kiezen en kopen van een keuken. Bij ons vindt u het totaalplaatje: van advies tot een kookklare oplevering.

 

Piet de Wit is CBW-erkend

Dit houdt in dat u extra goede productgarantie heeft als koper. Daarnaast bent u er zeker van dat u veilig kunt aanbetalen. Het restantbedrag betaalt u pas bij aflevering. Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er ook een onafhankelijke geschillencomissie.

 

Bij Piet de Wit krijgt u eerlijk advies

Op de lange termijn genieten, dat is wat we nastreven voor onze klanten. Dat kunnen we alleen realiseren als we u eerlijk advies geven.

 

Alleen de beste materialen

Of het nu gaat om het hout, het steen, de handgrepen, de apparatuur of dekafwerking, wij gebruiken alleen het beste. Zo garanderen we een leven lang plezier van uw keuken.