Greeploze keuken, De Bilt

Deze Piet de Wit Keuken staat mooi in verbinding met de woonkamer van het huis en is mooi in de ruimte geplaatst. De witte keuken heeft een prachtig keramieke werkblad en PITT Cooking, de nieuwste kooksensatie. Hierbij zitten je kookpitten direct in het werkblad gemonteerd.

De eyecatchers van deze keuken zijn de afzuigkappen. Boven het eiland zweven de fraaie Wave afzuigkappen die tevens een lampfunctie vervullen met daarin de Plasma Made filter. De afzuigkap is allang geen storend element meer in je keuken. Integendeel! De nieuwste modellen, zoals die hier getoond van Wave Design, zijn prachtige blikvangers die een fraaie aanblik geven. Er is hier voor deze oplossing gekozen omdat er geen mogelijkheid was om een afvoer naar buiten te maken. De ideale afstand tussen kookplaat en afzuiging zorgt ervoor dat geuren geen enkele kans krijgen zich te verspreiden.


Verder heeft de keuken fantastische apparatuur van Siemens en is aan elk ander detail gedacht. Zo zitten de wandcontactdozen perfect in het werblad verwerkt. 

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden

6 redenen om te kiezen voor Piet de Wit:

 

Wij leveren maatwerk

 

Uw wensen en behoeften zijn het beginpunt van onze werkzaamheden. Bedenk het maar, en Piet maakt het mogelijk.

 

Piet de Wit levert al meer dan 25 jaar vakmanschap

en heeft dus ruime ervaring met het ontwerpen en plaatsen van de mooiste maatkeukens. U kunt ervan uitgaan dat we kennis van zaken hebben.

 

Professionele begeleiding

 

bij het gehele proces van het kiezen en kopen van een keuken. Bij ons vindt u het totaalplaatje: van advies tot een kookklare oplevering.

 

Piet de Wit is CBW-erkend

Dit houdt in dat u extra goede productgarantie heeft als koper. Daarnaast bent u er zeker van dat u veilig kunt aanbetalen. Het restantbedrag betaalt u pas bij aflevering. Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er ook een onafhankelijke geschillencomissie.

 

Bij Piet de Wit krijgt u eerlijk advies

Op de lange termijn genieten, dat is wat we nastreven voor onze klanten. Dat kunnen we alleen realiseren als we u eerlijk advies geven.

 

Alleen de beste materialen

Of het nu gaat om het hout, het steen, de handgrepen, de apparatuur of dekafwerking, wij gebruiken alleen het beste. Zo garanderen we een leven lang plezier van uw keuken.