Tijdloze keuken, Woudenberg

Er is goed nagedacht over de indeling van deze keuken. De oude keuken, die langs de wand was opgesteld heeft plaatsgemaakt voor een modern kookeiland waarbij de ruimte opnieuw is ingedeeld en op deze manier optimaal wordt benut. De keuken bevat veel tijdloze elementen, zoals de kleur van de kasten en de handgrepen. 

Het werkblad is van Belgisch hardsteen met een gefrijnde rand wat een robuuste en eerlijke uitstraling geeft. De combinatie van de gekozen materialen, met name de houten elementen, brengt de warmte in huis en geeft een rijke uitstraling. Door de grootte van het eiland kan het hele gezin deelnemen aan het kookproces.

De keuken is met recht het hart van het huis. 

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden

6 redenen om te kiezen voor Piet de Wit:

 

Wij leveren maatwerk

 

Uw wensen en behoeften zijn het beginpunt van onze werkzaamheden. Bedenk het maar, en Piet maakt het mogelijk.

 

Piet de Wit levert al meer dan 25 jaar vakmanschap

en heeft dus ruime ervaring met het ontwerpen en plaatsen van de mooiste maatkeukens. U kunt ervan uitgaan dat we kennis van zaken hebben.

 

Professionele begeleiding

 

bij het gehele proces van het kiezen en kopen van een keuken. Bij ons vindt u het totaalplaatje: van advies tot een kookklare oplevering.

 

Piet de Wit is CBW-erkend

Dit houdt in dat u extra goede productgarantie heeft als koper. Daarnaast bent u er zeker van dat u veilig kunt aanbetalen. Het restantbedrag betaalt u pas bij aflevering. Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er ook een onafhankelijke geschillencomissie.

 

Bij Piet de Wit krijgt u eerlijk advies

Op de lange termijn genieten, dat is wat we nastreven voor onze klanten. Dat kunnen we alleen realiseren als we u eerlijk advies geven.

 

Alleen de beste materialen

Of het nu gaat om het hout, het steen, de handgrepen, de apparatuur of dekafwerking, wij gebruiken alleen het beste. Zo garanderen we een leven lang plezier van uw keuken.