Hoe een keuken helpt om een natuurlijke woonomgeving te creëren

Een natuurlijke woonomgeving creëren; dat was wat de bewoners van deze bijzondere woning voor ogen hadden. En dat is gelukt!  Door gebruik te maken van duurzame materialen als hout en natuursteen is een prachtig geheel ontstaan. Leefruimte en keuken smelten als het ware ineen. Het Italiaanse merk Composit past hier naadloos bij vanwege de hoogwaardige materialen. Dat zie je en dat voel je als je in de ruimte staat. Het klopt gewoon! 

En natuurlijk is ook dit weer een echte Piet de Wit Keuken. Het werkblad is speciaal om de bestaande houten spanten van het karakteristieke huis gebouwd. Er kan naar hartelust gekookt en gebakken worden doordat er een groot werkoppervlak is. Daarnaast is er genoeg opbergruimte, mede het toepassen van slimme opbergsystemen zoals besteklades en lade-indelers.  

De Touch keuken staat voor vrij ontwerp en een onafhankelijke stijl. De hoge witten kasten zijn in mat lak afgewerkt. Het werkblad is warm gewalst RVS, dit geeft een doorleeft effect. De keukenkastjes onder het werkblad zijn afgewerkt met een beton finish. De handgrepen op de kastjes zijn als het ware verstopt. De filosofie hierachter is dat alles opgeborgen zit wat je niet direct nodig hebt. 

Het houten blad van Spekva is als het ware over het werkblad gelegd en vormt zo de bar waar je gezellig aan kunt zitten.  Dit duurzame Iroko hout komt terug in de wandplank aan de muur. Zodat ook hier eenheid ontstaat. De bar biedt zeer veel mogelijkheden en zorgt voor een warme en  sfeervolle uitstraling.

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden

6 redenen om te kiezen voor Piet de Wit:

 

Wij leveren maatwerk

 

Uw wensen en behoeften zijn het beginpunt van onze werkzaamheden. Bedenk het maar, en Piet maakt het mogelijk.

 

Piet de Wit levert al meer dan 25 jaar vakmanschap

en heeft dus ruime ervaring met het ontwerpen en plaatsen van de mooiste maatkeukens. U kunt ervan uitgaan dat we kennis van zaken hebben.

 

Professionele begeleiding

 

bij het gehele proces van het kiezen en kopen van een keuken. Bij ons vindt u het totaalplaatje: van advies tot een kookklare oplevering.

 

Piet de Wit is CBW-erkend

Dit houdt in dat u extra goede productgarantie heeft als koper. Daarnaast bent u er zeker van dat u veilig kunt aanbetalen. Het restantbedrag betaalt u pas bij aflevering. Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er ook een onafhankelijke geschillencomissie.

 

Bij Piet de Wit krijgt u eerlijk advies

Op de lange termijn genieten, dat is wat we nastreven voor onze klanten. Dat kunnen we alleen realiseren als we u eerlijk advies geven.

 

Alleen de beste materialen

Of het nu gaat om het hout, het steen, de handgrepen, de apparatuur of dekafwerking, wij gebruiken alleen het beste. Zo garanderen we een leven lang plezier van uw keuken.