Karakteristieke handgemaakte keuken in een jaren dertig woning, Zeist

Deze fraaie jaren dertig woning is recent van een mooie uitbouw voorzien waarbij de originele stijlelementen zo veel mogelijk bewaard zijn of waar nodig vernieuwd zijn. De kamer en suite is teruggebracht door middel van schuifdeuren. De deuren kunnen mooi achter de opvallende boekenkasten geschoven worden. Zo ontstond een royale woonkeuken met daarin een handgemaakte Piet de Wit keuken voorzien van prachtige originele details.

Vrijwel direct vallen de panelen op, zowel bij alle kasten als bij de deuren en de schouw. Op de keukenkastjes zijn bijpassende greepjes aangebracht. De muren hebben een rustige kleur gekregen waardoor de witte keuken beter tot zijn recht komt.

Het iets dikkere keukenblad is van composiet. Dit is makkelijk te onderhouden en heeft een strakke en stijlvolle uitstraling. Op het keukeneiland staat een Quooker. Er is voldoende ruimte tussen het eiland en het kookdeel, zodat je elkaar niet voor de voeten loopt. 

De hoge kasten zijn geplaatst in een nis, de vloerplint loopt zo prachtig door. Alle apparatuur is van Neff, zo ook de stoomoven die veelvuldig gebruikt wordt door de bewoners.  Door de indeling van het eiland is opbergruimte gecreëerd met extra diepe laden. En gezellig borrelen terwijl de ander staat de koken is nu ook mogelijk. 

De antraciet vloer is voorzien van vloerverwarming, dat maakt de leefruimte erg comfortabel.

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden

6 redenen om te kiezen voor Piet de Wit:

 

Wij leveren maatwerk

 

Uw wensen en behoeften zijn het beginpunt van onze werkzaamheden. Bedenk het maar, en Piet maakt het mogelijk.

 

Piet de Wit levert al meer dan 25 jaar vakmanschap

en heeft dus ruime ervaring met het ontwerpen en plaatsen van de mooiste maatkeukens. U kunt ervan uitgaan dat we kennis van zaken hebben.

 

Professionele begeleiding

 

bij het gehele proces van het kiezen en kopen van een keuken. Bij ons vindt u het totaalplaatje: van advies tot een kookklare oplevering.

 

Piet de Wit is CBW-erkend

Dit houdt in dat u extra goede productgarantie heeft als koper. Daarnaast bent u er zeker van dat u veilig kunt aanbetalen. Het restantbedrag betaalt u pas bij aflevering. Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er ook een onafhankelijke geschillencomissie.

 

Bij Piet de Wit krijgt u eerlijk advies

Op de lange termijn genieten, dat is wat we nastreven voor onze klanten. Dat kunnen we alleen realiseren als we u eerlijk advies geven.

 

Alleen de beste materialen

Of het nu gaat om het hout, het steen, de handgrepen, de apparatuur of dekafwerking, wij gebruiken alleen het beste. Zo garanderen we een leven lang plezier van uw keuken.