De perfecte harmonie tussen keuken en interieur, Utrecht

Zelden heeft een keuken zo'n opvallende en tegelijkertijd ook zo'n onopvallende plaats in een huis ingenomen. De keuken en de rest van het interieur zijn bijzonder fraai op elkaar afgestemd en vormen daardoor een perfecte symbiose. 

De keuken is de centrale plaats in de woonkamer en het hart wordt gevormd door de gezellige bar. Op deze wijze is er optimaal contact met de familie, vrienden tijdens het koken. Wij weten ook zeker dat er vele uren gekookt, getafeld en ontspannen zal worden in deze fraaie keuken.

De kasten in de keuken vormden ook de basis voor de kasten in de badkamer. Natuurlijk hebben wij deze allemaal zelf ontworpen en gemaakt. Om het geheel af te maken hebben wij het hele lichtplan van dit schitterende appartement ontworpen, zodat ook de verlichting helemaal in harmonie is.

Heeft u trouwens gezien hoe enorm gedurfd én o zo mooi het zwart van de keuken is? 

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden

6 redenen om te kiezen voor Piet de Wit:

 

Wij leveren maatwerk

 

Uw wensen en behoeften zijn het beginpunt van onze werkzaamheden. Bedenk het maar, en Piet maakt het mogelijk.

 

Piet de Wit levert al meer dan 25 jaar vakmanschap

en heeft dus ruime ervaring met het ontwerpen en plaatsen van de mooiste maatkeukens. U kunt ervan uitgaan dat we kennis van zaken hebben.

 

Professionele begeleiding

 

bij het gehele proces van het kiezen en kopen van een keuken. Bij ons vindt u het totaalplaatje: van advies tot een kookklare oplevering.

 

Piet de Wit is CBW-erkend

Dit houdt in dat u extra goede productgarantie heeft als koper. Daarnaast bent u er zeker van dat u veilig kunt aanbetalen. Het restantbedrag betaalt u pas bij aflevering. Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er ook een onafhankelijke geschillencomissie.

 

Bij Piet de Wit krijgt u eerlijk advies

Op de lange termijn genieten, dat is wat we nastreven voor onze klanten. Dat kunnen we alleen realiseren als we u eerlijk advies geven.

 

Alleen de beste materialen

Of het nu gaat om het hout, het steen, de handgrepen, de apparatuur of dekafwerking, wij gebruiken alleen het beste. Zo garanderen we een leven lang plezier van uw keuken.