STEEL apparatuur in Piet de Wit Keuken in Bennekom

Deze fraaie Piet de Wit keuken is ontworpen rondom het robuuste fornuis van STEEL. Een fornuis dat er niet alleen stoer uitziet, maar bovendien heerlijk is om mee te werken. We hebben het werkblad van de keuken perfect laten aansluiten op het fornuis. 

Het roestvrijstalen fornuis is voorzien messingbranders inclusief een krachtige wokbrander. Door de vlakke pannendragers en de mooi af te stellen branders, is dit fornuis uitsekend geschikt voor de meest uiteenlopende wensen: van wokken met power tot het delicaat smelten van chocolade. De fronten van de dubbele oven kunnen in diverse kleuren geleverd worden.

Zeer bijzonder is de STEEL afzuigkap. Deze wandschouw heeft mooie rvs vetfilters en door de super stille motor die z'n werk bijzonder goed doet, worden geuren en dampen geruisloos afgevoerd. De mooie werkverlichting in de afzuigkap is praktisch en os bovendien ook nog als sfeerverlichting te gebruiken. 

Apparatuur voor echte kookliefhebbers; dat is waar STEEL voor staat. 

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden

6 redenen om te kiezen voor Piet de Wit:

 

Wij leveren maatwerk

 

Uw wensen en behoeften zijn het beginpunt van onze werkzaamheden. Bedenk het maar, en Piet maakt het mogelijk.

 

Piet de Wit levert al meer dan 25 jaar vakmanschap

en heeft dus ruime ervaring met het ontwerpen en plaatsen van de mooiste maatkeukens. U kunt ervan uitgaan dat we kennis van zaken hebben.

 

Professionele begeleiding

 

bij het gehele proces van het kiezen en kopen van een keuken. Bij ons vindt u het totaalplaatje: van advies tot een kookklare oplevering.

 

Piet de Wit is CBW-erkend

Dit houdt in dat u extra goede productgarantie heeft als koper. Daarnaast bent u er zeker van dat u veilig kunt aanbetalen. Het restantbedrag betaalt u pas bij aflevering. Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er ook een onafhankelijke geschillencomissie.

 

Bij Piet de Wit krijgt u eerlijk advies

Op de lange termijn genieten, dat is wat we nastreven voor onze klanten. Dat kunnen we alleen realiseren als we u eerlijk advies geven.

 

Alleen de beste materialen

Of het nu gaat om het hout, het steen, de handgrepen, de apparatuur of dekafwerking, wij gebruiken alleen het beste. Zo garanderen we een leven lang plezier van uw keuken.