Exclusieve, handgemaakte keuken, Doorn

Deze exclusieve keuken met greeploos front is voorzien van hoogwaardige apparatuur en materialen. Het kookeiland werd rondom in fronten en zijwanden in verstek afgewerkt. Bij het Dekton werkblad is gekozen voor een lichtgrijze tint. In combinatie met de hoge kastenwand die in een contrasterend kader is geplaatst, ontstaat er zo een rustig geheel. De binnenkant van de keukenkasten is grafiet grijs en past prachtig in de rest van de kleurstelling.

Er is in deze exclusieve keuken gekozen voor de meest geavanceerde apparatuur. De keuken bevat een stoomoven met een servieswarmer (warmhoudlade) en een grote oven van NEFF. De koelkast, vriezer en ruime wijnkast zijn van Liebherr. Op het kookeiland is voor het gebruiksgemak een extra spoelbak gerealiseerd. Een modern afzuigsysteem van Wave werd in het plafond verwerkt. 

Uniek detail: in deze keuken is gebruik gemaakt van ‘pitt cooking’. Daarbij worden kookpitten rechtstreeks in het aanrechtblad geïntegreerd. Op die manier is het mogelijk zelf de afstand tussen de verschillende pitten te bepalen.

Deze keuken is daarmee de ideale plaats om in te leven en te genieten van koken en alles wat daarbij hoort. 

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden

6 redenen om te kiezen voor Piet de Wit:

 

Wij leveren maatwerk

 

Uw wensen en behoeften zijn het beginpunt van onze werkzaamheden. Bedenk het maar, en Piet maakt het mogelijk.

 

Piet de Wit levert al meer dan 25 jaar vakmanschap

en heeft dus ruime ervaring met het ontwerpen en plaatsen van de mooiste maatkeukens. U kunt ervan uitgaan dat we kennis van zaken hebben.

 

Professionele begeleiding

 

bij het gehele proces van het kiezen en kopen van een keuken. Bij ons vindt u het totaalplaatje: van advies tot een kookklare oplevering.

 

Piet de Wit is CBW-erkend

Dit houdt in dat u extra goede productgarantie heeft als koper. Daarnaast bent u er zeker van dat u veilig kunt aanbetalen. Het restantbedrag betaalt u pas bij aflevering. Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er ook een onafhankelijke geschillencomissie.

 

Bij Piet de Wit krijgt u eerlijk advies

Op de lange termijn genieten, dat is wat we nastreven voor onze klanten. Dat kunnen we alleen realiseren als we u eerlijk advies geven.

 

Alleen de beste materialen

Of het nu gaat om het hout, het steen, de handgrepen, de apparatuur of dekafwerking, wij gebruiken alleen het beste. Zo garanderen we een leven lang plezier van uw keuken.