Unieke handgemaakte keuken en (boeken)kasten, Woudenberg

Een echte Piet de Wit keuken die past bij de levensstijl van een jong gezin. Zo is aan alles gedacht; er is er ruim voldoende leefruimte, opbergruimte in de vele kasten, een groot werkblad en het geheel is voorzien van een doordacht lichtplan dat de keuken een huiselijke sfeer geeft.

De stalen binnendeuren geven het huis karakter. Ze zorgen voor meer licht, terwijl de keuken afgesloten kan worden voor geluid en temperatuur. De robuuste uitstraling maakt het geheel af.

Naast de stalen binnendeuren is ruimte gecreëerd voor twee op maat gemaakte kasten die voorzien zijn van hetzelfde front als de keukenkasten. Aan de andere zijde, in de woonkamer, zijn 2 handgemaakte boekenkasten geplaatst. Zo lopen de woonkamer en keuken vloeiend in elkaar over.

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden

6 redenen om te kiezen voor Piet de Wit:

 

Wij leveren maatwerk

 

Uw wensen en behoeften zijn het beginpunt van onze werkzaamheden. Bedenk het maar, en Piet maakt het mogelijk.

 

Piet de Wit levert al meer dan 25 jaar vakmanschap

en heeft dus ruime ervaring met het ontwerpen en plaatsen van de mooiste maatkeukens. U kunt ervan uitgaan dat we kennis van zaken hebben.

 

Professionele begeleiding

 

bij het gehele proces van het kiezen en kopen van een keuken. Bij ons vindt u het totaalplaatje: van advies tot een kookklare oplevering.

 

Piet de Wit is CBW-erkend

Dit houdt in dat u extra goede productgarantie heeft als koper. Daarnaast bent u er zeker van dat u veilig kunt aanbetalen. Het restantbedrag betaalt u pas bij aflevering. Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er ook een onafhankelijke geschillencomissie.

 

Bij Piet de Wit krijgt u eerlijk advies

Op de lange termijn genieten, dat is wat we nastreven voor onze klanten. Dat kunnen we alleen realiseren als we u eerlijk advies geven.

 

Alleen de beste materialen

Of het nu gaat om het hout, het steen, de handgrepen, de apparatuur of dekafwerking, wij gebruiken alleen het beste. Zo garanderen we een leven lang plezier van uw keuken.