Service, gaat door nadat uw keuken is opgeleverd

Service, we doen graag net dat beetje meer. En langer.

Onze filosofie is dat wij uw droomkeuken realiseren. Dat betekent dat er net zo veel zorg een aandacht besteed moet worden aan de montage en de afwerking als aan de vele details in het ontwerp. Dit betekent echter ook dat onze service niet stopt als uw keuken wordt opgeleverd. Wij willen zeker weten dat u 100 % tevreden bent én blijft. Heeft u een lade die afgesteld moet worden? Lekt uw kraan? Heeft u vragen over uw apparatuur of onderhoud? Ook na de garantieperiode staan wij voor u klaar om dit soort zaken voor u op te lossen.

Mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn, maak dan even een melding. Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Piet de Wit Keukens in Zeist

Laan van Cattenbroeck 11
3703 BH Zeist
Nederland
030 - 692 32 91
NL30 INGB 000 339 35 10
KvK 67705545
NL177768915B01

6 redenen om te kiezen voor Piet de Wit:

 

Wij leveren maatwerk

 

Uw wensen en behoeften zijn het beginpunt van onze werkzaamheden. Bedenk het maar, en wij maken het mogelijk.

 

Piet de Wit levert al meer dan 25 jaar vakmanschap

en heeft dus ruime ervaring met het ontwerpen en plaatsen van de mooiste maatkeukens. U kunt ervan uitgaan dat we kennis van zaken hebben.

 

Professionele begeleiding

 

Bij het gehele proces van het kiezen en kopen van een keuken. Bij ons vindt u het totaalplaatje: van advies tot een complete oplevering.

 

Piet de Wit is CBW-erkend

Dit houdt in dat u extra goede productgarantie heeft als koper. Daarnaast bent u er zeker van dat u veilig kunt aanbetalen. Het restantbedrag betaalt u pas bij aflevering. Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er ook een onafhankelijke geschillencomissie.

 

Bij Piet de Wit krijgt u eerlijk advies

Op de lange termijn genieten, dat is wat we nastreven voor onze klanten. Dat kunnen we alleen realiseren als we u eerlijk advies geven.

 

Alleen de beste materialen

Of het nu gaat om het hout, het steen, de handgrepen, de apparatuur of de afwerking, wij gebruiken alleen de beste materialen. Zo garanderen we een leven lang plezier van uw keuken.