Kom eens langs in onze showroom

En laat u inspireren

LEES MEER

Op lange termijn genieten

Dat is wat we nastreven voor onze klanten

LEES MEER

Al 25 jaar vakmanschap

Vakmanschap, dat is wat Piet de Wit Keukens kenmerkt

LEES MEER

Voor iedereen de perfecte keuken

Volledig afgestemd op uw wensen

LEES MEER

Een praktisch georganiseerde keuken

Dat kookt wel zo lekker

WILT U WETEN HOE?

Keukens om in te leven

En je helemaal in uit te leven

Heeft u vragen? Bel gerust!

Onze passie

Een keuken aanschaffen doe je doorgaans maar een paar keer in je leven. Alle advies en hulp is dan welkom. Wij stellen graag onze kennis en ervaring beschikbaar voor een goed advies. Wij geloven dat de keuken een spil in het dagelijkse leven is geworden. Daarom is het belangrijk dat deze ruimte niet alleen handig ingedeeld is maar ook fijn is om in te verblijven. Onze keukens zijn dan ook van de hoogste kwaliteit, functionaliteit en schoonheid. 

Onze filosofie
Onze filosofie is dat de keuken de centrale plaats van een huis is waar het gezinsleven zich veelal afspeelt. Deze ruimte vervult een bredere sociale functie: koken, eten, praten, plannen. Op lange termijn genieten, dat is wat we nastreven voor onze klanten. En dan moet alles kloppen. Van het geluid van de afzuigkap tot de afwerking van de besteklade. 

Kortom
Wij ontwerpen en fabriceren keukens die passen bij de eisen van vandaag en morgen. Keukens om in te leven en om je helemaal in uit te leven.

6 redenen om te kiezen voor Piet de Wit:

 

Wij leveren maatwerk

 

Uw wensen en behoeften zijn het beginpunt van onze werkzaamheden. Bedenk het maar, en wij maken het mogelijk.

 

Piet de Wit levert al meer dan 25 jaar vakmanschap

en heeft dus ruime ervaring met het ontwerpen en plaatsen van de mooiste maatkeukens. U kunt ervan uitgaan dat we kennis van zaken hebben.

 

Professionele begeleiding

 

Bij het gehele proces van het kiezen en kopen van een keuken. Bij ons vindt u het totaalplaatje: van advies tot een complete oplevering.

 

Piet de Wit is CBW-erkend

Dit houdt in dat u extra goede productgarantie heeft als koper. Daarnaast bent u er zeker van dat u veilig kunt aanbetalen. Het restantbedrag betaalt u pas bij aflevering. Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er ook een onafhankelijke geschillencomissie.

 

Bij Piet de Wit krijgt u eerlijk advies

Op de lange termijn genieten, dat is wat we nastreven voor onze klanten. Dat kunnen we alleen realiseren als we u eerlijk advies geven.

 

Alleen de beste materialen

Of het nu gaat om het hout, het steen, de handgrepen, de apparatuur of de afwerking, wij gebruiken alleen de beste materialen. Zo garanderen we een leven lang plezier van uw keuken.

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden