Kom eens langs in onze showroom

En laat u inspireren

LEES MEER

Op lange termijn genieten

Dat is wat we nastreven voor onze klanten

LEES MEER

Al 25 jaar vakmanschap

Vakmanschap, dat is wat Piet de Wit Keukens kenmerkt

LEES MEER

Voor iedereen de perfecte keuken

Volledig afgestemd op uw wensen

LEES MEER

Een praktisch georganiseerde keuken

Dat kookt wel zo lekker

WILT U WETEN HOE?

Keukens om in te leven

En je helemaal in uit te leven

Heeft u vragen? Bel gerust!

Ambachtelijk vakmanschap

Ruim 25 jaar geleden begon Piet als keukenmonteur. Waar hij achter kwam is dat fabriekskeukens niet altijd even goed zijn afgewerkt en vaak te wensen over laten. Sommige bewerkingen kun je nu eenmaal niet machinaal uitvoeren, maar wel met de hand. Het gevoel dat het beter kon begon te knagen. Het verlangen naar mooie, scherpe en beter afgewerkte keukens was de basis voor waar Piet de Wit keukens vandaag de dag voor staat. Samen met Rick, een vast team monteurs en zijn vrouw Anja staat Piet nog steeds voor deze filosofie: ambachtelijk vakmanschap maakt het resultaat nu eenmaal beter. En nu, 25 jaar later straalt de passie daar nog steeds vanaf!

 

Onze Werkplaats

Zoals u van ons weet maken wij al jaren met veel plezier exclusieve en handgemaakte keukens. Het is geweldig om elke dag de mooiste materialen te mogen verwerken tot een duurzaam meubelstuk waar we trots op zijn. Onze zagerij is uitgerust met alle benodigde machines, zoals een formaatzaag, radiaal-afkortzaag, lintzaag, vlakbank, vandiktebank, draaibank, freesbank, etc. om een diversiteit aan keukenmeubels en stijlen te ontwikkelen. De werkplaats is een plek waar wij graag en veel zijn, te midden van gezaag, getimmer, geboor en omringd door de geur van houtbewerking. We brengen er dan ook heel wat uren door.

Een grote wens is in vervulling gegaan met de levering van een gloednieuwe zaagmachine. Het mooie daarvan is niet alleen de geavanceerde machine zelf, maar ook de naam die zij heeft. Piet besloot de machine naar zijn vrouw te vernoemen. Deze Altendorf F 45 draagt nu dus de prachtige naam ‘Anja’. Als dat geen toewijding aan je vrouw is!

En natuurlijk heeft ‘De Anja’ een prachtige plek gekregen!

Zaagmachine Anja

 

Maak kennis met de mensen achter Piet de Wit keukens

 

Piet de Wit

Piet de Wit

De man achter dit bedrijf. Piet is een echte vakspecialist met ruim 40 jaar ervaring, waarvan alweer 22 jaar als zelfstandig ondernemer. Ook Piet kookt zelf zeer regelmatig. 

Rick van Uitert

Rick van Uitert

Ook Rick is al jarenlang actief in de keukenwereld. Zijn passie en enthousiasme werken aanstekelijk en hij heeft daarnaast veel ervaring op het gebied van verkoop en advisering. 

Anja de Wit

Anja de Wit

Anja is de drijvende kracht achter de projecten. Ze is deskundig op het gebied van interieuradvisering en ontwerp. De klant staat altijd centraal, dat is haar uitgangspunt. 

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden

Ik ben op zoek naar

Zien en ontdekken. Van slimme oplossingen tot een klein detail

Elke keuken is voor ons uniek

Uw keuken helemaal voor u ontworpen

Een keuken, gemaakt door de echte ambachtsman

Standaardmaten kennen wij niet.

Uw keuken en de rest van het huis vormen een eenheid

Maak gebruik van onze expertise en krijg eerlijk en transparant advies

Gebruik de jarenlange ervaring van Piet de Wit