Kom eens langs in onze showroom

En laat u inspireren

LEES MEER

Op lange termijn genieten

Dat is wat we nastreven voor onze klanten

LEES MEER

Al 25 jaar vakmanschap

Vakmanschap, dat is wat Piet de Wit Keukens kenmerkt

LEES MEER

Voor iedereen de perfecte keuken

Volledig afgestemd op uw wensen

LEES MEER

Een praktisch georganiseerde keuken

Dat kookt wel zo lekker

WILT U WETEN HOE?

Keukens om in te leven

En je helemaal in uit te leven

Heeft u vragen? Bel gerust!

 

Over Piet de Wit keukens

Piet de Wit begon 25 jaar geleden in een kleine loods aan de Laan van Cattenbroeck in Zeist. Tegenwoordig gaat Piet de Wit door het leven als gepassioneerd keukenontwerper en bouwer in Zeist en wijde omstreken. Samen met zijn vrouw Anja runt hij het bedrijf met veel enthousiasme en vakmanschap. Piet is een specialist met ruim 40 jaar ervaring waarvan alweer 22 jaar als zelfstandig ondernemer. Samen hebben ze in de loop der jaren veel keukens ontworpen en opgeleverd. Daarnaast zijn ze ook deskundig op het gebied van interieuradvisering en ontwerp. Ook worden ze door hun klanten gevraagd om renovatieprojecten en verbouwingen te begeleiden. Nog steeds worden in zijn werkplaats de mooiste keukens met de hand vervaardigd. Zeker 1000 huishoudens hebben ondertussen een echte Piet de Wit keuken in huis! 

Passie voor de perfecte keuken

Piet de Wit vele ontwerpen omgezet in prachtige keukens. “Keukens ontwerpen en vervaardigen en advies geven is niet alleen ons vak, maar ook onze grote passie, en niets is leuker dan die passie met andere liefhebbers te delen.” Van zijn passie, het vertalen van een idee in een mooie maar vooral praktische keuken, maakt hij al 25 jaar zijn werk. De keukenfilosofie van Piet de Wit Keukens ziet de keuken als een centrale plaats in huis, die tegenwoordig een steeds bredere rol vervult. Het grote geheim van een goede keuken schuilt volgens Piet in het ontwerpproces. “We proberen mensen zo veel mogelijk in het ontwerpproces te betrekken, en de wensen van de klant op het gebied van comfort, kwaliteit en design voorop te stellen. Zo krijg je een persoonlijk karakter in je keuken, en ben je zeker van een ontwerp dat echt origineel is en past bij je manier van koken, leven en bij je interieur.”

Op lange termijn genieten, dat is wat we nastreven voor onze klanten

Piet kookt zelf zeer regelmatig. "Koken is mijn grote liefhebberij. Ik weet uit eigen ervaring hoe fijn een logisch ingedeelde keuken is. Een goede loop in je keuken maakt koken tot een feest. Dankzij een praktische indeling, geniet ik volop van onze eigen keuken. Deze passie wil ik graag overbrengen op uw keuken. De keuken is namelijk het hart van een woning.” 

Ervaar onze toewijding en bezoek onze showroom voor een eerlijk en helder advies.

6 redenen om te kiezen voor Piet de Wit:

 

Wij leveren maatwerk

 

Uw wensen en behoeften zijn het beginpunt van onze werkzaamheden. Bedenk het maar, en wij maken het mogelijk.

 

Piet de Wit levert al meer dan 25 jaar vakmanschap

en heeft dus ruime ervaring met het ontwerpen en plaatsen van de mooiste maatkeukens. U kunt ervan uitgaan dat we kennis van zaken hebben.

 

Professionele begeleiding

 

Bij het gehele proces van het kiezen en kopen van een keuken. Bij ons vindt u het totaalplaatje: van advies tot een complete oplevering.

 

Piet de Wit is CBW-erkend

Dit houdt in dat u extra goede productgarantie heeft als koper. Daarnaast bent u er zeker van dat u veilig kunt aanbetalen. Het restantbedrag betaalt u pas bij aflevering. Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er ook een onafhankelijke geschillencomissie.

 

Bij Piet de Wit krijgt u eerlijk advies

Op de lange termijn genieten, dat is wat we nastreven voor onze klanten. Dat kunnen we alleen realiseren als we u eerlijk advies geven.

 

Alleen de beste materialen

Of het nu gaat om het hout, het steen, de handgrepen, de apparatuur of de afwerking, wij gebruiken alleen de beste materialen. Zo garanderen we een leven lang plezier van uw keuken.

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden

Zien en ontdekken. Goed voorbeeld doet goed volgen

Neem een kijkje bij anderen

Samen ontwerpen we de mooiste keuken