Een ware leefkeuken, Driebergen

In Driebergen hebben we een verrassende keuken gerealiseerd die met recht de titel "Leefkeuken" heeft. In deze keuken word niet alleen gekookt en gegeten, nee in deze keuken wordt geleefd!

De keukens heeft een multifunctionele kastenwand. Achter één van de deuren staat de koffieautomaat opgesteld. De kastenwand zorgt voor een enorm opgeruimd en ruimtelijk effect. Een effect dat nog extra versterkt wordt door de haard. En dankzij de wijnkoelkast is de wijn altijd op de juiste temperatuur.

De keukenruimte met de goed doordachte lichtinval is een geweldige leef- en woonkeuken voor de hele familie geworden.

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden

6 redenen om te kiezen voor Piet de Wit:

 

Wij leveren maatwerk

 

Uw wensen en behoeften zijn het beginpunt van onze werkzaamheden. Bedenk het maar, en Piet maakt het mogelijk.

 

Piet de Wit levert al meer dan 25 jaar vakmanschap

en heeft dus ruime ervaring met het ontwerpen en plaatsen van de mooiste maatkeukens. U kunt ervan uitgaan dat we kennis van zaken hebben.

 

Professionele begeleiding

 

bij het gehele proces van het kiezen en kopen van een keuken. Bij ons vindt u het totaalplaatje: van advies tot een kookklare oplevering.

 

Piet de Wit is CBW-erkend

Dit houdt in dat u extra goede productgarantie heeft als koper. Daarnaast bent u er zeker van dat u veilig kunt aanbetalen. Het restantbedrag betaalt u pas bij aflevering. Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er ook een onafhankelijke geschillencomissie.

 

Bij Piet de Wit krijgt u eerlijk advies

Op de lange termijn genieten, dat is wat we nastreven voor onze klanten. Dat kunnen we alleen realiseren als we u eerlijk advies geven.

 

Alleen de beste materialen

Of het nu gaat om het hout, het steen, de handgrepen, de apparatuur of dekafwerking, wij gebruiken alleen het beste. Zo garanderen we een leven lang plezier van uw keuken.