Tips voor thuisbakkers

Wie is er niet enthousiast geworden van de prachtige baksels die de bakkers van ‘Heel Holland bakt’ ons de afgelopen weken hebben laten zien? Er verscheen keer op keer een waar kunstwerk op de hoek van de tafel. Wellicht bent u dankzij dit programma zelf ook weer aan het bakken geslagen. We geven u graag een paar tips om met nog meer plezier te kunnen bakken.

  1. Zorg voor goede materialen in uw keuken

Het bakken is een stuk leuker als u werkt in een keuken die voorzien is van goede materialen. Een kwalitatief hoogwaardig aanrechtblad, er is zoveel mogelijk bij ons, en een goed doordachte plaatsing van uw kookpitten (bijvoorbeeld door gebruik van PITT cooking) helpen u echt bij het bereiden van uw gerechten. Zorg dat u voldoende ruimte heeft om de verschillende bakbenodigdheden kwijt te kunnen, en bouw uw keuken zo op dat u zichzelf niet in de weg zit bij het bakken.

  1. Kies voor kwaliteitsapparatuur

Leuk om naar te kijken, al die mooie kleuren in de ‘Heel Holland bakt’-keuken! Natuurlijk hoeft u niet te kiezen voor een dergelijke hippe uitvoering, maar het is wel van cruciaal belang welke apparaten u gebruikt bij het bakken. Piet de Wit plaatst onder andere hoogwaardige apparatuur van onder meer Neff, SMEG, Miele en Gaggenau in uw keuken, zoals de multifunctionele stoomoven, de keukenmachine en efficiënte afzuig- en koelsystemen. Apparatuur van goede kwaliteit maakt echt het verschil zo weten wij inmiddels!

  1. Creëer een prettige baksfeer in de keuken

Als u kiest voor solide materialen en hoogwaardige apparatuur, ontstaat er haast als vanzelf een geschikte baksfeer in de keuken. U kunt vertrouwen op de apparaten en heeft alle ruimte om uw hobby te gaan uitoefenen. Bakkers klaar? Bakken maar!

Ten slotte: nieuwsgierig naar wat wij u kunnen adviseren? Bel of mail gerust voor een afspraak!

Gerelateerde items (op tag)