Kom eens langs in onze showroom

En laat u inspireren

LEES MEER

Op lange termijn genieten

Dat is wat we nastreven voor onze klanten

LEES MEER

Al 25 jaar vakmanschap

Vakmanschap, dat is wat Piet de Wit Keukens kenmerkt

LEES MEER

Voor iedereen de perfecte keuken

Volledig afgestemd op uw wensen

LEES MEER

Een praktisch georganiseerde keuken

Dat kookt wel zo lekker

WILT U WETEN HOE?

Keukens om in te leven

En je helemaal in uit te leven

Heeft u vragen? Bel gerust!

Beste klant,

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Gezien het kleinschalige karakter van onze showroom hebben we besloten open te blijven. U bent van harte welkom om onze showroom en atelier op afspraak te bezoeken. Uiteraard laten we ons hier leiden door de regels van het RIVM. Vooralsnog hanteren we ook geen aangepaste openingstijden. Voor alle zaken en service kunt u ons telefonisch bereiken. We wensen iedereen een goede gezondheid en we danken u voor uw begrip.

Hartelijke groet, Het team van Piet van Wit keukens


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pgzg266728/domains/pietdewitkeukens.nl/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

Lichtplan

Niets is zo vervelend als werken met te weinig of slecht licht. Een goede keuken kan daarom niet zonder een functioneel verlichtingsplan. Het belang van goede verlichting wordt vaak onderschat en niet als prioriteit ervaren. Echter, goede verlichting is essentieel en kan een keuken maken of breken.

 

Laat u adviseren over een lichtplan!

Een degelijk en goed uitgedacht lichtplan zorgt ervoor dat u helder en voldoende licht heeft bij het koken, maar zorgt ook voor warme sfeerverlichting als er gegeten wordt. Het team van Piet de Wit Keukens heeft jarenlange ervaring met het maken van verlichtingsplannen, en helpt u uiteraard graag met een gedetailleerd lichtplan.

Aan wat voor soort licht heeft u behoefte?

Wij zullen beginnen bij de basis: uw wensen en behoeften. Een lichtplan is persoonlijk en wordt gemaakt op basis van uw voorkeuren en werkwijze. Denk van tevoren dus goed na over hoe en waarvoor u uw keuken gaat gebruiken.

Loop eens langs voor vrijblijvend advies!

Weet u niet waar u moet beginnen? Kom gerust een keer langs, dan helpen we u op weg en maken we eventueel een voorstel voor uw verlichtingsplan.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pgzg266728/domains/pietdewitkeukens.nl/public_html/templates/cyanna/html/com_k2/default/item.php on line 262

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden

Zien en ontdekken. Goed voorbeeld doet goed volgen

Neem een kijkje bij anderen

Samen ontwerpen we de mooiste keuken