Stijlvolle keukens

Met een prachtige vormgeving

BEKIJK MEER VAN ONZE KEUKENS

"Ik ken geen ander merk met zo'n hoge afwerkingsgraad"

"Als vakman geniet ik daarvan"

LEES MEER OVER ONS VAKMANSCHAP

Heeft u vragen? Bel gerust!

 

Composit

Composit is een keukenontwikkelaar en producent van Italiaanse origine. De stijlvolle keukens vallen op door hun prachtige vormgeving. Er wordt gebruik gemaakt van hoogstaand verfijnde materialen en unieke technische oplossingen. Hierdoor kan de keuken volgens uw wensen samengesteld worden. In alle modellen van Composit komt duidelijk het Italiaanse design naar voren, waardoor Composit zich onderscheidt van andere keukenfabrikanten op de Nederlandse markt.

Italiaans Design

Wat Composit typeert is dat ieder model ontworpen is door gerenommeerde designers en interieurarchitecten. Ze ontwerpen keukens voor het leven. Hierdoor ontstaat er voor elk model een eigen identiteit. U weet zeker dat u met een Composit keuken een unieke keuken in huis hebt!

Duurzaam en recyclebaar

Piet de Wit heeft ruime ervaring met de levering en montage van Composit Keukens. “Ik ken geen ander merk dat zo’n hoge afwerkingsgraad heeft. Alles klopt: Als vakman geniet ik daarvan.”

 

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom waar wij u alles kunnen vertellen over de mogelijkheden van een Composit keuken.

 

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden