Stijlvolle keukens

Met een prachtige vormgeving

BEKIJK MEER VAN ONZE KEUKENS

"Ik ken geen ander merk met zo'n hoge afwerkingsgraad"

"Als vakman geniet ik daarvan"

LEES MEER OVER ONS VAKMANSCHAP

Heeft u vragen? Bel gerust!

 

Beste klant,

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Gezien het kleinschalige karakter van onze showroom hebben we besloten open te blijven. U bent van harte welkom om onze showroom en atelier op afspraak te bezoeken. Uiteraard laten we ons hier leiden door de regels van het RIVM. Vooralsnog hanteren we ook geen aangepaste openingstijden. Voor alle zaken en service kunt u ons telefonisch bereiken. We wensen iedereen een goede gezondheid en we danken u voor uw begrip.

Hartelijke groet, Het team van Piet van Wit keukens


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pgzg266728/domains/pietdewitkeukens.nl/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

Composit

Composit is een keukenontwikkelaar en producent van Italiaanse origine. De stijlvolle keukens vallen op door hun prachtige vormgeving. Er wordt gebruik gemaakt van hoogstaand verfijnde materialen en unieke technische oplossingen. Hierdoor kan de keuken volgens uw wensen samengesteld worden. In alle modellen van Composit komt duidelijk het Italiaanse design naar voren, waardoor Composit zich onderscheidt van andere keukenfabrikanten op de Nederlandse markt.

Italiaans Design

Wat Composit typeert is dat ieder model ontworpen is door gerenommeerde designers en interieurarchitecten. Ze ontwerpen keukens voor het leven. Hierdoor ontstaat er voor elk model een eigen identiteit. U weet zeker dat u met een Composit keuken een unieke keuken in huis hebt!

Duurzaam en recyclebaar

Piet de Wit heeft ruime ervaring met de levering en montage van Composit Keukens. “Ik ken geen ander merk dat zo’n hoge afwerkingsgraad heeft. Alles klopt: Als vakman geniet ik daarvan.”

 

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom waar wij u alles kunnen vertellen over de mogelijkheden van een Composit keuken.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pgzg266728/domains/pietdewitkeukens.nl/public_html/templates/cyanna/html/com_k2/default/item.php on line 262

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden