Kom eens langs in onze showroom

En laat u inspireren

LEES MEER

Op lange termijn genieten

Dat is wat we nastreven voor onze klanten

LEES MEER

Al 25 jaar vakmanschap

Vakmanschap, dat is wat Piet de Wit Keukens kenmerkt

LEES MEER

Voor iedereen de perfecte keuken

Volledig afgestemd op uw wensen

LEES MEER

Een praktisch georganiseerde keuken

Dat kookt wel zo lekker

WILT U WETEN HOE?

Keukens om in te leven

En je helemaal in uit te leven

Heeft u vragen? Bel gerust!

 

Hoe organiseer ik mijn keuken?

Heb jij ook wel eens moeite om je keuken netjes, schoon en goed georganiseerd te houden? Dat is helemaal niet erg want met deze handige tips breng je daar weer snel verandering in!

 

1. De Grote Schoonmaak

Veel mensen hebben veel meer spullen in hun keuken dan ze kunnen gebruiken. Begin eens met een grote schoonmaak en kijk kritisch naar wat je wel en niet nodig hebt. Bewaar alleen die dingen in je keuken die je echt nodig hebt.

2. Verpakkingen

Een berg met plastic en kartonnen verpakkingen doet afbreuk aan de uitstraling van je keuken. Bewaar je voorraden in glazen opbergpotten en doe alle overbodige verpakkingen de deur uit.

3. Organiseer!

Gooi je spatels, pollepels en ander kookgerei niet los in een lade. Creëer orde in de lade-chaos met praktische lade-verdelers  van Orgalux of TA-OR. Dit maakt het makkelijker om verschillend kookgerei gescheiden te houden en makkelijk te vinden. Daarnaast ziet je lade er meteen een stuk opgeruimder uit.

4. Afvalsystemen

Afval, een andere belemmering van een opgeruimde keuken. Het loont om een slim afvalsysteem in je keuken te integreren. Denk aan een afvalemmer verborgen in een kastje of onder het werkblad. Ook is het mogelijk een voedselrestenvermaler in je gootsteen te laten installeren zodat je voedselresten gewoon door de gootsteen kunt spoelen. Zo houd je je keuken opgeruimd en vrij van afval.

5. Gebruik ook de muren

Heb je niet al te veel ruimte in de keuken? Kom je kastruimte te kort? Gebruik dan je muren als opbergplek! Hang bijvoorbeeld pannen of groot keukengerei aan de muur en monteer eventueel een plank op waar je ze op kunt zetten.

6. Indeling

Voor de perfecte indeling in je keuken moet je goed kijken naar wat je waar doet. Op basis daarvan moet je de items in je keuken organiseren. Het is handig om je kruiden, oliën en kookgerei dicht in de buurt van je fornuis te hebben staan. Berg snijplanken en messen daar op waar je de voorbereidingen doet. Staan items nu niet dicht bij waar ze gebruikt worden? Verander dan de indeling van je keuken!

Nieuwsgierig geraakt naar afvalsystemen, opberghandigheidjes of lade-indelingen?

Ook voor kleine keukenzaken kunt u altijd bij Piet de Wit terecht. Kom een langs en laat u inspireren!

Maak kennis met de mensen achter Piet de Wit keukens

 

Piet de Wit

Piet de Wit

De man achter dit bedrijf. Piet is een echte vakspecialist met ruim 40 jaar ervaring, waarvan alweer 22 jaar als zelfstandig ondernemer. Ook Piet kookt zelf zeer regelmatig. 

Rick van Uitert

Rick van Uitert

Ook Rick is al jarenlang actief in de keukenwereld. Zijn passie en enthousiasme werken aanstekelijk en hij heeft daarnaast veel ervaring op het gebied van verkoop en advisering. 

Anja de Wit

Anja de Wit

Anja is de drijvende kracht achter de projecten. Ze is deskundig op het gebied van interieuradvisering en ontwerp. De klant staat altijd centraal, dat is haar uitgangspunt. 

6 redenen om te kiezen voor Piet de Wit:

 

Wij leveren maatwerk

 

Uw wensen en behoeften zijn het beginpunt van onze werkzaamheden. Bedenk het maar, en wij maken het mogelijk.

 

Piet de Wit levert al meer dan 25 jaar vakmanschap

en heeft dus ruime ervaring met het ontwerpen en plaatsen van de mooiste maatkeukens. U kunt ervan uitgaan dat we kennis van zaken hebben.

 

Professionele begeleiding

 

Bij het gehele proces van het kiezen en kopen van een keuken. Bij ons vindt u het totaalplaatje: van advies tot een complete oplevering.

 

Piet de Wit is CBW-erkend

Dit houdt in dat u extra goede productgarantie heeft als koper. Daarnaast bent u er zeker van dat u veilig kunt aanbetalen. Het restantbedrag betaalt u pas bij aflevering. Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er ook een onafhankelijke geschillencomissie.

 

Bij Piet de Wit krijgt u eerlijk advies

Op de lange termijn genieten, dat is wat we nastreven voor onze klanten. Dat kunnen we alleen realiseren als we u eerlijk advies geven.

 

Alleen de beste materialen

Of het nu gaat om het hout, het steen, de handgrepen, de apparatuur of de afwerking, wij gebruiken alleen de beste materialen. Zo garanderen we een leven lang plezier van uw keuken.

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden

Zien en ontdekken. Goed voorbeeld doet goed volgen

Neem een kijkje bij anderen

Samen ontwerpen we de mooiste keuken