Beste klant,

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Gezien het kleinschalige karakter van onze showroom hebben we besloten open te blijven. U bent van harte welkom om onze showroom en atelier op afspraak te bezoeken. Uiteraard laten we ons hier leiden door de regels van het RIVM. Vooralsnog hanteren we ook geen aangepaste openingstijden. Voor alle zaken en service kunt u ons telefonisch bereiken. We wensen iedereen een goede gezondheid en we danken u voor uw begrip.

Hartelijke groet, Het team van Piet van Wit keukens


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pgzg266728/domains/pietdewitkeukens.nl/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

Wijnklimaatkasten

Bij een goed gerecht hoort een goede wijn, en die wil je eigenlijk altijd op temperatuur hebben! 

Gaggenau heeft de prachtigste wijnklimaatkasten, waarin je je wijn precies op de juiste temperatuur bewaart. Mooie verlichting en een roestvrijstalen afwerking, en volledig in te bouwen in je keuken. 

Een echte blikvanger, en met een capaciteit van 64 flessen is het een fraai apparaat waar je je collectie prima in kunt bewaren. Voordeel: je hebt je wijnen altijd in de buurt staan.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pgzg266728/domains/pietdewitkeukens.nl/public_html/templates/cyanna/html/com_k2/default/item.php on line 262