Beste klant,

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Gezien het kleinschalige karakter van onze showroom hebben we besloten open te blijven. U bent van harte welkom om onze showroom en atelier op afspraak te bezoeken. Uiteraard laten we ons hier leiden door de regels van het RIVM. Vooralsnog hanteren we ook geen aangepaste openingstijden. Voor alle zaken en service kunt u ons telefonisch bereiken. We wensen iedereen een goede gezondheid en we danken u voor uw begrip.

Hartelijke groet, Het team van Piet van Wit keukens


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pgzg266728/domains/pietdewitkeukens.nl/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

Wat PITT cooking u te bieden heeft in uw keuken

Het is mooi, het is praktisch en het is hip: PITT cooking. Dit is koken op pitten die rechtstreeks in uw aanrechtblad zitten. En dat kan in elke keuken worden toegepast.

Losse pitten

Het grote voordeel van PITT cooking is dat u zelf kunt bepalen op welke afstand u de pitten van elkaar plaatst. Zo is het mogelijk om pannen van verschillende groottes zonder problemen naast elkaar te gebruiken. De pitten en de bedieningselementen worden in het aanrechtblad geplaatst en de gasleiding onder het aanrechtblad weggewerkt. Dat levert een prachtig strak resultaat dat perfect past in een vele stijlen keukens.

Onderhoud

PITT cooking is niet alleen mooi om te zien, maar ook goed te onderhouden. Het schoonmaken van de pitten doet u met aanzienlijk meer gemak dan bij een traditioneel gasfornuis. Bovendien is PITT cooking met alle materialen te combineren. Gemakkelijk in gebruik en mooi om te zien dus!

PITT cooking in uw keuken

Bent u aan het nadenken over een nieuwe keuken? Overweeg ook eens de optie van PITT cooking. Dit is in bijna elke keuken te integreren. We adviseren u hier graag! Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pgzg266728/domains/pietdewitkeukens.nl/public_html/templates/cyanna/html/com_k2/default/item.php on line 262

Gerelateerde items (op tag)