Beste klant,

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Gezien het kleinschalige karakter van onze showroom hebben we besloten open te blijven. U bent van harte welkom om onze showroom en atelier op afspraak te bezoeken. Uiteraard laten we ons hier leiden door de regels van het RIVM. Vooralsnog hanteren we ook geen aangepaste openingstijden. Voor alle zaken en service kunt u ons telefonisch bereiken. We wensen iedereen een goede gezondheid en we danken u voor uw begrip.

Hartelijke groet, Het team van Piet van Wit keukens


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pgzg266728/domains/pietdewitkeukens.nl/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

Waarom is Sous Vide Koken zo bijzonder?

Bijzonder aan sous-vide koken is dat het eten vacuüm wordt verpakt en daarna gegaard in een stoomoven. In plaats van het traditionele garen waarbij gebruik gemaakt wordt van contactwarmte, wordt het eten bij sous-vide koken op een constante temperatuur en aan alle kanten tegelijk verwarmd. Stoom (waterdamp) is namelijk een uitstekende geleider van warmte. Hierdoor gaart het eten heel gelijkmatig, en krijgt u steeds hetzelfde goede resultaat.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pgzg266728/domains/pietdewitkeukens.nl/public_html/templates/cyanna/html/com_k2/default/item.php on line 262