Beste klant,

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Gezien het kleinschalige karakter van onze showroom hebben we besloten open te blijven. U bent van harte welkom om onze showroom en atelier op afspraak te bezoeken. Uiteraard laten we ons hier leiden door de regels van het RIVM. Vooralsnog hanteren we ook geen aangepaste openingstijden. Voor alle zaken en service kunt u ons telefonisch bereiken. We wensen iedereen een goede gezondheid en we danken u voor uw begrip.

Hartelijke groet, Het team van Piet van Wit keukens

Verscheidenheid van kleuren en materialen in de keuken: de nieuwe trend dit jaar!

We kunnen er niet langer omheen in 2017: De keuken, lang beschouwd als alleen een plek om te eten, is uitgegroeid tot hét centrale punt in huis.

Waar tot voor kort neutrale, zachte kleuren en onopvallend materialen zichtbaar waren is er nu een trend te zien in een grote verscheidenheid aan materialen en nieuwe kleuren. Ook kunnen opties uitstekend worden gecombineerd; hout met metaal, werkbladen van natuurlijke materialen, roestvrijstaal, gladde deuren, fronten, dichte kasten, open rekken en noem zo maar op in desgewenst gewaagde kleurkeuzes.

De trendwatchers verwachten dat de kleur weer terugkomt in de keuken, dat betekent natuurlijk niet dat de witte keuken passé is. Echter we rekenen op een toename in het aantal aanvragen voor keukens in aardse en natuurlijke kleuren.

Deze week bezoeken wij Living Kitchen, hét internationale keukenevent in Keulen, dat iedere 2 jaar plaatsvindt. We gaan ervan uit dat we veel kleurtjes tegenkomen en vol inspiratie huiswaarts keren!