Beste klant,

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Gezien het kleinschalige karakter van onze showroom hebben we besloten open te blijven. U bent van harte welkom om onze showroom en atelier op afspraak te bezoeken. Uiteraard laten we ons hier leiden door de regels van het RIVM. Vooralsnog hanteren we ook geen aangepaste openingstijden. Voor alle zaken en service kunt u ons telefonisch bereiken. We wensen iedereen een goede gezondheid en we danken u voor uw begrip.

Hartelijke groet, Het team van Piet van Wit keukens

Stoomoven workshop 26 oktober 2016

Afgelopen woensdag, 26 oktober, hebben we in samenwerking met Neff een workshop voor (aankomende) stoomoven-gebruikers gehouden in onze showroom. Onder leiding van TV-kok Andy McDonald heeft u kunnen genieten van lekkere en gezonde gerechten. Deze enthousiaste kok nam ons mee in het proces van koken met een stoomoven, en gaf allerhande praktische tips waardoor duidelijk werd hoe veelzijdig een stoomoven nu werkelijk is. En laat dat nou precies zijn wat we u wilden laten zien! Wij hebben genoten van het heerlijke diner, en hopelijk u ook! Dank u voor uw komst!

Voor ons was het zeer inspirerend, gezellig en zeker voor herhaling vatbaar! Zo is het voor ons waardevol om van onze klanten te horen hoe zij het gebruik van de stoomoven ervaren. 

Wij organiseren deze events om onze klanten te inspireren en helpen om het koken gemakkelijker, comfortabeler en leuker te maken!