Beste klant,

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Gezien het kleinschalige karakter van onze showroom hebben we besloten open te blijven. U bent van harte welkom om onze showroom en atelier op afspraak te bezoeken. Uiteraard laten we ons hier leiden door de regels van het RIVM. Vooralsnog hanteren we ook geen aangepaste openingstijden. Voor alle zaken en service kunt u ons telefonisch bereiken. We wensen iedereen een goede gezondheid en we danken u voor uw begrip.

Hartelijke groet, Het team van Piet van Wit keukens


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pgzg266728/domains/pietdewitkeukens.nl/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

Sous vide gamba's uit de stoomoven

Wilt u uw gasten weer eens wat nieuws voorschotelen? Deze marinade van gamba's is perfect sous vide te bereiden. Deze delicatesse is ontzettend veelzijdig en te combineren met bijvoorbeeld pasta, rijst of paella.

Dit heeft u nodig: 

12 (on)gepelde gamba's
20 gr peterselie
1 citroen
1 teen knoflook
20 gr oregano
peper
zout
30 ml olijfolie

Zo bereidt u het:

Stap 1 Verwarm de oven voor

Stap 2 Marinade maken

Pak alle ingrediënten behalve de garnalen. Snijd de kruiden en de knoflook fijn en meng het met de overige ingrediënten in een schaaltje. Bewaar wat peterselie voor de garnering.

Stap 3 Marineren

Doe de marinade in de sous vide zak. Pel de gamba’s en leg ze in de marinade. Leg ze vervolgens 30 minuten in de koeling zodat de smaken goed intrekken.

Stap 4 Garen

Leg de zak met de gemarineerde gamba’s in de stoomoven. Verwarm ze gedurende minstens 30 minuten. 

Stap 5 Afwerking

Serveer de garnalen direct of laat ze koelen in ijswater voor later gebruik. Serveer bij de garnalen bijvoorbeeld een couscous salade met komkommer.

Bron: https://souvy.nl/sous-vide-recept/gamba/


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pgzg266728/domains/pietdewitkeukens.nl/public_html/templates/cyanna/html/com_k2/default/item.php on line 262

Gerelateerde items (op tag)