Beste klant,

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Gezien het kleinschalige karakter van onze showroom hebben we besloten open te blijven. U bent van harte welkom om onze showroom en atelier op afspraak te bezoeken. Uiteraard laten we ons hier leiden door de regels van het RIVM. Vooralsnog hanteren we ook geen aangepaste openingstijden. Voor alle zaken en service kunt u ons telefonisch bereiken. We wensen iedereen een goede gezondheid en we danken u voor uw begrip.

Hartelijke groet, Het team van Piet van Wit keukens


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pgzg266728/domains/pietdewitkeukens.nl/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

Smeg heeft weer iets nieuws!

Er is weer iets nieuws van SMEG op de markt: De espressomachine. Een prachtige aanvulling op het kleinhuishoudelijke assortiment dat in 2015 uitkwam. Ook dit is weer een echte eyecatcher in de keuken. De machine is ontwikkeld in Italië,  een combinatie van hoge kwaliteit met de allernieuwste technologie en uitzonderlijk design. Het apparaat, gemaakt van metaal en kunststof, beschikt over een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel en is geschikt voor gemalen koffie en ESE-servings (espressopads). 

De voordelen op een rijtje:

  • Instelbare automatische uitschakeling
  • Geschikt voor kopjes en glazen tot 8 cm hoog
  • Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel
  • Uitneembare lekbak met waterniveau indicator
  • Inclusief stoompijp om melk op te schuimen
  • Koffiesterkte, -hoeveelheid en -temperatuur instelbaar
  • Oh ja; beschikbaar in de kleuren rood, crème, zwart en pastelblauw. 

Ben je op zoek naar een nieuwe koffiemachine?  Kom gerust even kijken in onze showroom, daar is de zwarte versie van deze Italiaanse schoonheid te bewonderen. 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pgzg266728/domains/pietdewitkeukens.nl/public_html/templates/cyanna/html/com_k2/default/item.php on line 262

Media