Beste klant,

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Gezien het kleinschalige karakter van onze showroom hebben we besloten open te blijven. U bent van harte welkom om onze showroom en atelier op afspraak te bezoeken. Uiteraard laten we ons hier leiden door de regels van het RIVM. Vooralsnog hanteren we ook geen aangepaste openingstijden. Voor alle zaken en service kunt u ons telefonisch bereiken. We wensen iedereen een goede gezondheid en we danken u voor uw begrip.

Hartelijke groet, Het team van Piet van Wit keukens

PlasmaMade Luchtzuivering

Het PlasmaMade luchtzuiveringsfilter past op elke afzuiger en is een uitkomst wanneer  afgezogen lucht recirculeert en niet naar buiten wordt geblazen. Zo bespaar je namelijk op je stookkosten. Het PlasmaMade filter zorgt ervoor dat de lucht die terug je huis in wordt geblazen brandschoon is.

 

Met een innovatieve techniek wordt de vieze kooklucht in vier stappen gezuiverd: 1 Ionisatie van de lucht. 2 Filteren van grove delen in de lucht d.m.v. een glasvezelmat. 3 Elektrostatisch filteren. 4 Filteren met behulp van een actief koolstoffilter.

Het resultaat? Schone lucht die vrij is van pollen, huisstof en allergenen. Het PlasmaMade filter maakt virussen, schimmels, bacteriën en nicotine onschadelijk. D.m.v. een luchtstroomdetector weet het apparaat wanneer het zichzelf aan of uit moet zetten. Daarnaast is hij onderhoudsvrij en gaat hij gemiddelde zo’n 10 – 15 jaar mee. Je krijgt 5 jaar fabrieksgarantie. 

Bekijk meer details