Beste klant,

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Gezien het kleinschalige karakter van onze showroom hebben we besloten open te blijven. U bent van harte welkom om onze showroom en atelier op afspraak te bezoeken. Uiteraard laten we ons hier leiden door de regels van het RIVM. Vooralsnog hanteren we ook geen aangepaste openingstijden. Voor alle zaken en service kunt u ons telefonisch bereiken. We wensen iedereen een goede gezondheid en we danken u voor uw begrip.

Hartelijke groet, Het team van Piet van Wit keukens

Op bezoek bij onze vaste leverancier

In december hebben we, tussen alle bedrijven door, de Beda fabriek bezocht. Beda is al jaren onze vaste leverancier voor de basis van onze keukens. Als een van de weinige Europese fabrikanten vervaardigen ze nog in eigen huis.

Traditioneel vakmanschap wordt gecombineerd met moderne technieken. Zo beschikken ze over een compleet geautomatiseerd magazijn en een volautomatische spuitrobot. Wist je dat een keuken wel 6 laklagen verf krijgt? We zijn zeer onder de indruk van hoe mooi alles tot stand komt in de Bedafabriek. Te midden van alle geavanceerde machines werken er nog echte meubelmakers; ambachtsmensen van de oude stempel. Dat is wat we graag zien!