Keukenideeën: Afzuigkap in je Werkblad

Keukenapparatuur raakt steeds meer geïntegreerd in de rest van de keuken. Nieuwe innovaties zorgen dat de apparatuur steeds minder zichtbaar wordt. Dit zorgt vaak voor een enorm gevoel van ruimtelijkheid. Wel eens bedacht hoe uw keuken zou ogen als u geen afzuigkap boven uw kookplaat had hangen?

 

Een afzuigkap in je aanrechtblad. Het kan tegenwoordig. Verschillende vooraanstaande fabrikanten hebben deze nieuwe innovatie opgepakt en er zijn nu al vele verschillende modellen van de zogenaamde ‘downdraft’-afzuigkappen. Hoe hoger je pannen, hoe moeilijker het is om de lucht efficiënt af te voeren. Daarom zijn er ook uitschuifbare modellen. Als achter- of zijwand zijn deze afzuigkappen de perfecte spatwand. Met een druk op de knop laat je ze vervolgens zo weer in je aanrecht verdwijnen.

Net zoals bij traditionele afzuigkappen kun je kiezen voor een model met koolstoffilter of afvoer naar buiten. De filters zelf zijn makkelijk te reinigen (in de vaatwasser) en dichter binnen handbereik.

Benieuwd naar hoe u dat gevoel van ruimte in uw keuken kan brengen? Maak een afspraak bij Piet de Wit en laat u inspireren! Gewoon langslopen kan natuurlijk ook!