Slimme oplossingen: Afval

Bij het plannen en ontwerpen van een keuken wordt een afvalemmer vaak vergeten. Als de gehele keuken al geplaatst is, moet er dan nog een plekje worden gevonden voor de afvalemmer, wat achteraf kan resulteren in frustraties en ongenoegen.

 

Bij Piet de Wit Keukens denken we graag aan het totaalplaatje. Een goed overdacht afvalsysteem is belangrijk om op lange termijn van je keuken te kunnen genieten.  Want naast de standaard pedaalemmer zijn er nog zoveel meer (en betere) mogelijkheden om een afvalsysteem in je keuken te integreren. Wat dacht je bijvoorbeeld van inbouw in een kast of lade, al dan niet met voetpedaal? Of een voedselrestenvermaler, waarmee je etensresten gewoon door de gootsteen kunt spoelen? Ook kun je de afvalemmer laten inbouwen in het werkblad, waardoor je het aanrecht gemakkelijk vrijhoudt van afval, en de afvalbak praktisch ‘onzichtbaar’ wordt.

Zorgvuldige planning is nodig voor een keuken die past bij de eisen van vandaag én morgen. En dat is precies wat we nastreven bij Piet de Wit. Door vooraf over alles na te denken, zelfs over het afvalsysteem, zorgen we dat het totaalplaatje klopt en je op lange termijn kunt genieten.

Nieuwsgierig geworden? Loop eens langs in Zeist!