Beste klant,

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Gezien het kleinschalige karakter van onze showroom hebben we besloten open te blijven. U bent van harte welkom om onze showroom en atelier op afspraak te bezoeken. Uiteraard laten we ons hier leiden door de regels van het RIVM. Vooralsnog hanteren we ook geen aangepaste openingstijden. Voor alle zaken en service kunt u ons telefonisch bereiken. We wensen iedereen een goede gezondheid en we danken u voor uw begrip.

Hartelijke groet, Het team van Piet van Wit keukens


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pgzg266728/domains/pietdewitkeukens.nl/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

Hoe werkt sous-vide in de stoomoven?

Sous-vide koken is de beste methode om vlees en vis tot diep van binnen te doen garen. Maar hoe is sous-vide te combineren met de stoomoven?

Ontdek hoe het proces van sous-vide in de stoomoven precies in zijn werk gaat en welke stappen u daarbij moet nemen in dit handige instructiefilmpje van Miele. 

Van het eindresultaat van sous-vide zult u versteld staan! We gunnen ook u deze ultieme kookervaring. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw keuken te bespreken.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pgzg266728/domains/pietdewitkeukens.nl/public_html/templates/cyanna/html/com_k2/default/item.php on line 262

Gerelateerde items (op tag)