Beste klant,

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Gezien het kleinschalige karakter van onze showroom hebben we besloten open te blijven. U bent van harte welkom om onze showroom en atelier op afspraak te bezoeken. Uiteraard laten we ons hier leiden door de regels van het RIVM. Vooralsnog hanteren we ook geen aangepaste openingstijden. Voor alle zaken en service kunt u ons telefonisch bereiken. We wensen iedereen een goede gezondheid en we danken u voor uw begrip.

Hartelijke groet, Het team van Piet van Wit keukens


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pgzg266728/domains/pietdewitkeukens.nl/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

Duurzaam en mooi: RVS werkblad bij Piet de Wit keukens

Het ligt niet zo voor de hand, maar heeft u wel eens nagedacht over het RVS werkblad? Dit is dé toepassing voor mensen die een tijdloze, duurzame keuken in stijl willen.

De voordelen van een RVS werkblad op een rij:

  • RVS is een metaal dat niet roest en gedurende jaren zijn kwaliteit behoudt.
  • Het materiaal is hittebestendig.
  • Omdat een RVS werkblad geen vuil en stof aantrekt, is het heel gemakkelijk te onderhouden.
  • Het heeft een lange levensduur en past dus uitermate goed binnen een duurzame levensstijl.
  • Het is licht van kleur, waardoor het meer licht reflecteert. Ideaal voor in de moderne keuken.

Tot slot: een RVS werkblad in uw keuken is ook een plaatje om te zien! Een echte aanrader als u duurzaamheid graag combineert met stijl. Wilt u hier meer over weten? Kom langs en we vertellen u er graag meer over!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pgzg266728/domains/pietdewitkeukens.nl/public_html/templates/cyanna/html/com_k2/default/item.php on line 262

Gerelateerde items (op tag)