Beste klant,

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Gezien het kleinschalige karakter van onze showroom hebben we besloten open te blijven. U bent van harte welkom om onze showroom en atelier op afspraak te bezoeken. Uiteraard laten we ons hier leiden door de regels van het RIVM. Vooralsnog hanteren we ook geen aangepaste openingstijden. Voor alle zaken en service kunt u ons telefonisch bereiken. We wensen iedereen een goede gezondheid en we danken u voor uw begrip.

Hartelijke groet, Het team van Piet van Wit keukens

Designliefhebbers opgelet!

Wel eens gehoord van het keukenfenomeen PITT-Cooking?

 

 

PITT-Cooking combineert techniek en design op een prachtige manier: Je kookpitten zitten bij deze techniek direct in het werkblad verankerd, waardoor je dus feitelijk geen kookplaat meer hebt! De bedieningselementen zoals de ontstekingsknoppen bevinden zich ook in het werkblad en de gasleiding en dergelijke wordt onder het aanrecht bevestigd. 

Het mooie van deze eye catcher is dat je ‘kookplaat’ niets anders is dan kookpitten en enkele knoppen. Hiermee creëer je een keuken zoals niemand ‘m heeft en bovendien hou je meer ruimte over op je werkblad. PITT-Cooking is geschikt voor elk soort werkblad en kan nagenoeg in elke keuken worden in gebouwd. Ook kunnen de kookpitten in elke gewenste opstelling worden geplaatst. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om ze op een rijtje te plaatsen i.p.v. in de 'standaard' opstelling. 

Benieuwd hoe dit in jouw keuken zou staan? Loop eens langs bij Piet de Wit Keukens in Zeist en laat je inspireren!