×

Bericht

EU e-Privacy Directive

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

View Privacy Policy

View e-Privacy Directive Documents

View GDPR Documents

You have declined cookies. This decision can be reversed.

De lekkerste Asperges maak je in de stoomoven

Nu het asperges-seizoen weer volop is losgebarsten wilt u natuurlijk genieten van de smaaksensatie van het ‘witte goud’, zoals asperges ook wel genoemd worden. Voor de heerlijkste asperges op sterren-niveau hoeft u niet de deur uit. U maakt ze gewoon zelf klaar in een stoomoven. Een fluitje van een cent.

Met stip op één: een alleskunner

Of u nu van koken houdt of juist niet, een stoomoven is perfect voor u. Door het gebruik van stoom houden uw groentes die heerlijke ‘bite’ en blijven bovendien alle gezonde smaak- en voedingsstoffen in de groente. 

Een stoomoven is, naast een prefecte bereider van groeten en aardappelen, bovendien een kei in het bereiden van heerlijk mals vlees of gezonde vis. En dat allemaal in één apparaat. Uw eten kan zoveel natuurlijker en lekkerder smaken!

En taarten?

Bent u benieuwd of u in een stoomoven ook een taart kan maken of hoe u deze heerlijke asperges klaarmaakt? Kom dan snel langs bij Piet de Wit keukens. 

Gerelateerde items (op tag)

Meer in deze categorie: « Tips voor thuisbakkers