Beste klant,

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Gezien het kleinschalige karakter van onze showroom hebben we besloten open te blijven. U bent van harte welkom om onze showroom en atelier op afspraak te bezoeken. Uiteraard laten we ons hier leiden door de regels van het RIVM. Vooralsnog hanteren we ook geen aangepaste openingstijden. Voor alle zaken en service kunt u ons telefonisch bereiken. We wensen iedereen een goede gezondheid en we danken u voor uw begrip.

Hartelijke groet, Het team van Piet van Wit keukens


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pgzg266728/domains/pietdewitkeukens.nl/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

De keuken: een plaats om te leven!

Het is misschien wel de meest dynamische plek in ons huis: de keuken. De plek waar het gezinsleven samenkomt en waar veel gedeeld wordt.

Een keuken is inmiddels zoveel meer dan alleen een plaats om te koken. Ook wanneer u niet kookt wilt u natuurlijk optimaal van deze ruimte kunnen genieten. De keuken is ook een leefruimte om te studeren of te werken, om ’s avonds nog lekker wat te borrelen, en een plek waar gezinsleden elkaar ontmoeten. Kortom: een plaats om te leven!

Perfecte studeer- en werkplek

Wie rust zoekt om zich te storten op studieboeken of op zijn werk, kan in de keuken zijn hart ophalen. In veel keukens is ruimte zat om rustig te studeren of te werken, bijvoorbeeld aan een eiland in het midden van de keuken. Groot voordeel is natuurlijk dat koffie, thee en een koekje binnen handbereik zijn.

Ultieme borrellocatie

Aan het eind van de avond is het heerlijk om nog even tot rust te komen en de dag door te spreken onder het genot van een glas wijn. Met een paar barkrukken en een eiland dat voor de gelegenheid tot bar dient, wordt het gegarandeerd een geslaagde avond.

Ontmoetingsplek voor het hele gezin

Wat is er heerlijker voor een kind dan na schooltijd even lekker iets te drinken en te eten aan de keukentafel? Ook hiervoor is de keuken de perfecte plek. Als vader of moeder kunt u alvast het eten voorbereiden en ondertussen gezellig met uw kind bespreken hoe het was op school. Handig en gezellig!

Wij begrijpen als geen ander hoe een keuken vormgegeven kan worden afgestemd op uw situatie. Kom gerust langs om uw wensen te bespreken!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pgzg266728/domains/pietdewitkeukens.nl/public_html/templates/cyanna/html/com_k2/default/item.php on line 262

Gerelateerde items (op tag)