Bent u al bekend met de keukendriehoek?

Bij het ontwerpen van keukens is dit een veelgebruikte term, maar tevens een punt waar u goed over na moet denken bij het kiezen of ontwerpen van een keuken. De keukendriehoek is de denkbeeldige driehoek tussen uw kookplaat, koelkast en gootsteen. Globaal gezien is dit het gebied met de meeste (werk)activiteit van de keuken.

Een goede inrichting van deze driehoek is noodzakelijk om te zorgen dat er vrije toegang en voldoende afstand is tussen de 3 componenten. Of uw keuken nou eiland-, L- of U-vormig is, u kunt aanhouden dat er tussen de componenten minimaal circa 3 en maximaal 7 meter moet zitten om het werken in de keuken prettig te houden. Is de aftand te klein dan loopt u uzelf en anderen in de weg, maar bij een te grote afstand wordt het koken een erg vermoeiende taak…

Piet de Wit heeft tientallen jaren ervaring met het ontwerpen van keukens en kan u helpen de perfecte keukendriehoek te realiseren! Kom eens langs voor een vrijblijvend adviesgesprek en laat u inspireren!