Beste klant,

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Gezien het kleinschalige karakter van onze showroom hebben we besloten open te blijven. U bent van harte welkom om onze showroom en atelier op afspraak te bezoeken. Uiteraard laten we ons hier leiden door de regels van het RIVM. Vooralsnog hanteren we ook geen aangepaste openingstijden. Voor alle zaken en service kunt u ons telefonisch bereiken. We wensen iedereen een goede gezondheid en we danken u voor uw begrip.

Hartelijke groet, Het team van Piet van Wit keukens


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pgzg266728/domains/pietdewitkeukens.nl/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

3 feiten over inductiekoken

Gas of elektrisch koken was altijd al een lastige keuze, en dan is er tegenwoordig ook nog de keuze voor inductie. Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: 3 feiten over inductie koken.

1. Veiligheid
De oppervlakken van inductiekookplaten worden alleen verhit door de restwarmte van de pannen, waardoor je geen ernstige verbrandingen kunt oplopen. Mocht je een zone inschakelen waar geen pan op staat, dan wordt deze ook niet warm. Met een druk op de kinderbeveiligingstoets blokkeer je meteen de hele kookplaat, wel zo’n veilig idee. 

2. Snel en nauwkeurig
De plaat warmt qua snelheid net zo snel of zelfs sneller op dan een gaspit. Ook wordt alleen het gedeelte waar een pan op staat verwarmt, en niet de hele kookzone. De warmte is gemakkelijk en nauwkeurig in te stellen met een subtiele vingeraanraking. Na gebruik koelt de plaat ook meteen weer af.

3. Zuinig
Aangezien een inductiekookplaat werkt met geleiding, is de warmte alleen daar waar nodig. Daarnaast gaat dit bijzonder snel en efficiënt: er is bijna geen restwarmte die verloren gaat. Voor wie elektrisch koken wil combineren met energie besparen, is inductie koken de perfecte keuze!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van koken met inductie? Kom dan langs of maak een afspraak zodat we je volledig kunnen informeren en alle vragen kunnen beantwoorden. Graag tot ziens!

Inductieplaat


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pgzg266728/domains/pietdewitkeukens.nl/public_html/templates/cyanna/html/com_k2/default/item.php on line 262