Beste klant,

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Gezien het kleinschalige karakter van onze showroom hebben we besloten open te blijven. U bent van harte welkom om onze showroom en atelier op afspraak te bezoeken. Uiteraard laten we ons hier leiden door de regels van het RIVM. Vooralsnog hanteren we ook geen aangepaste openingstijden. Voor alle zaken en service kunt u ons telefonisch bereiken. We wensen iedereen een goede gezondheid en we danken u voor uw begrip.

Hartelijke groet, Het team van Piet van Wit keukens


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pgzg266728/domains/pietdewitkeukens.nl/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763

25 jaar vakmanschap aan de Laan van Cattenbroeck

Piet de Wit begon 25 jaar geleden in een kleine loods aan de Laan van Cattenbroeck in Zeist. Tegenwoordig gaat Piet de Wit door het leven als gepassioneerd keukenontwerper en bouwer in Zeist en wijde omstreken. 

Nog steeds worden in zijn werkplaats de mooiste keukens met de hand vervaardigd. Zeker 1000 huishoudens hebben ondertussen een echte Piet de Wit keuken in huis!

Passie voor de perfecte keuken

Samen met zijn vrouw Anja heeft Piet de Wit vele ontwerpen omgezet in prachtige keukens. “Keukens ontwerpen en vervaardigen en advies geven is niet alleen ons vak, maar ook onze grote passie, en niets is leuker dan die passie met andere liefhebbers te delen.” Van zijn passie, het vertalen van een idee in een mooie maar vooral praktische keuken, maakt hij al 25 jaar zijn werk.

Interieurbouw op maat
Het team van Piet de Wit keukens pakt het gehele proces op. Van het slopen van de oude keuken, alle voorbereide werkzaamheden voor de installatie en alle benodigde werkzaamheden om de keuken heen. Zo is een compleet interieur op maat mogelijk. We gaan pas weg als de keuken schoon en aangesloten is en alle apparatuur goed werkt.

Keukens om in te leven en je helemaal in uit te leven
De keukenfilosofie van Piet de Wit Keukens ziet de keuken als een centrale plaats in huis, die tegenwoordig een steeds bredere rol vervult. Het grote geheim van een goede keuken schuilt volgens Piet in het ontwerpproces. “We proberen mensen zo veel mogelijk in het ontwerpproces te betrekken, en de wensen van de klant op het gebied van comfort, kwaliteit en design voorop te stellen. Zo krijg je een persoonlijk karakter in je keuken, en ben je zeker van een ontwerp dat echt origineel is en past bij je manier van koken, leven en bij je interieur.”

In de werkplaats, waar met een klein team hard gewerkt wordt, worden per jaar minimaal 40 keukens gemaakt.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/pgzg266728/domains/pietdewitkeukens.nl/public_html/templates/cyanna/html/com_k2/default/item.php on line 262