Kom eens langs in onze showroom

En laat u inspireren

LEES MEER

Op lange termijn genieten

Dat is wat we nastreven voor onze klanten

LEES MEER

Al 25 jaar vakmanschap

Vakmanschap, dat is wat Piet de Wit Keukens kenmerkt

LEES MEER

Voor iedereen de perfecte keuken

Volledig afgestemd op uw wensen

LEES MEER

Een praktisch georganiseerde keuken

Dat kookt wel zo lekker

WILT U WETEN HOE?

Keukens om in te leven

En je helemaal in uit te leven

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij Piet de Wit Keukens bent u aan het juiste adres voor alles dat met keukens te maken heeft. Van advies tot bouwbegeleiding, en van handgemaakte kasten tot keukenrenovaties. Het team van Piet de Wit keukens pakt het gehele proces voor u op. Van het slopen van de oude keuken, alle voorbereide werkzaamheden voor de installatie en alle benodigde werkzaamheden om de keuken heen. Zo is een compleet interieur op maat mogelijk. We gaan pas weg als de keuken schoon en aangesloten is en alle apparatuur goed werkt. Uw wens is ons uitgangspunt, uw droomkeuken ons doel. 

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden

"Ik heb gekozen voor een Piet de Wit keuken. Ik hoefde daar niet over na te denken. Piet en Anja denken mee over het ontwerp en komen hun afspraken na zodat je weet waar je aan toe bent. Resultaat: een perfecte keuken waar je geen seconde spijt van hebt. Een genot om daarin te koken en te vertoeven."
Merle de Wit (geen familie)

6 redenen om te kiezen voor Piet de Wit:

 

Wij leveren maatwerk

 

Uw wensen en behoeften zijn het beginpunt van onze werkzaamheden. Bedenk het maar, en wij maken het mogelijk.

 

Piet de Wit levert al meer dan 25 jaar vakmanschap

en heeft dus ruime ervaring met het ontwerpen en plaatsen van de mooiste maatkeukens. U kunt ervan uitgaan dat we kennis van zaken hebben.

 

Professionele begeleiding

 

Bij het gehele proces van het kiezen en kopen van een keuken. Bij ons vindt u het totaalplaatje: van advies tot een complete oplevering.

 

Piet de Wit is CBW-erkend

Dit houdt in dat u extra goede productgarantie heeft als koper. Daarnaast bent u er zeker van dat u veilig kunt aanbetalen. Het restantbedrag betaalt u pas bij aflevering. Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er ook een onafhankelijke geschillencomissie.

 

Bij Piet de Wit krijgt u eerlijk advies

Op de lange termijn genieten, dat is wat we nastreven voor onze klanten. Dat kunnen we alleen realiseren als we u eerlijk advies geven.

 

Alleen de beste materialen

Of het nu gaat om het hout, het steen, de handgrepen, de apparatuur of de afwerking, wij gebruiken alleen de beste materialen. Zo garanderen we een leven lang plezier van uw keuken.

Heeft u vragen? Bel gerust!

Zien en ontdekken. Goed voorbeeld doet goed volgen

Neem een kijkje bij anderen

Samen ontwerpen we de mooiste keuken